menu close menu

Kokoro Brasov - Cel mai titrat club de autoaparare din Transilvania. Autoaparare pentru copii, femei si adulti.

Brasov Open 2013 – Editia a III-a

kokoro open brasov          Sambata 7 septembrie 2013 Sala Sporturilor din Brasov a fost gazda celei de-a treia editii a competitiei Brasov Open 2013 la Ju Jitsu, eveniment organizat de C.S. KOKORO BRASOV.
Nivelul competitiei a fost ridicat deoarece s-au inscris 201 sportivi, membri ai lotului national din 15 cluburi din toata tara, care s-au verificat in vederea participarii la campionatul Mondial de cadeti – juniori – aspiranti care se va desfasura in ATENA- GRECIA.

Dupa o zi de concurs clasamentul pe echipe a fost urmatorul:
Locul I – SPARTACUS BUCURESTI
Locul II – KOKORO BRASOV
Locul III – GHEPES DOJO 

Clubul nostru s-a inscris in concurs cu 24 de sportivi si a cucerit 7 medalii de aur, 7 de argint si 7 de bronz.

Cei mai remarcati sportivi ai clubului au fost: BLANARU ALEXANDRU, LIGHICI ALINA, COSTEA DENIS, GORDAN DAVID, NONOSEL CRISTINA, KIRALYHALMI GUSZTAV, BOGLUT ADRIAN, STEFANOAIA ALIN, ROTH DAVID, CIORNEI ANDREA, PANCIUC ALEXANDRA, ILES ANDREI, GOERGESCU ANDREI, CIOACA EDUARD, PASCU OANA, STOICA BOGDAN, POPESCU SEBASTIAN, BALASCAU ANTONIA, PANCIUC VLAD, dar consideram benefica si meritorie si prezenta celorlalti sportivi care nu au cucerit medalii. Ca de fiecare data plecam la fiecare concurs cu obiective clare si ne intoarcem inapoi cu rezultate. Suntem mandri de rezultatele obtinute si ne bucuram ca am mai adaugat inca o cupa in palmaresul clubului. Asteptam urmatoarea competitie din luna decembrie de la Giurgiu.

Felicitari sportivilor de la CS KOKORO pentru rezultatele obtinute si parintilor pentru sustinerea lor in pregatire.
Multumim si pe aceasta cale Directiei de Sport si Tineret Brasov, cat si sponsorilor pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei.
Multumim Cluburilor, antrenorilor, sportivilor, arbitrilor si tuturor sustinatorilor prezenti la acest eveniment.

Cu stima,

Antrenor Boglut Lucian

kokoro open brasov 2013

8 septembrie 2013 | Stiri sportive | 1

One Response to Brasov Open 2013 – Editia a III-a

  1. Doru C spune:

    Este prima data cand am participat la o competitie de acest gen si mi-a placut foarte mult. A fost asa cum am vazut pana acum doar in filme.

Lasă un răspuns