menu close menu

Adrian Boglut – Locul V Mondial.2019

Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru juniori (U18) si tineret (U21) 2019, s-a desfasurat în perioada 15-18 noiembrie, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Adi a avut o evolutie foarte buna la acest Campionat Mondial, avand 5 meciuri :
– Primul meci in compania sportivului din Grecia FILIPPOPOULOS KONSTANTINOS– Adrian a castigat categoric acet meci invind sportivul grec inainte de termen cu FULL IPPON –
– Al doilea meci a fost cel cu Campionul Eureopean rusul SAFAROV TOGRUL cu care Adrian s-a luptat cot la cot cu el pana in ultimele 4 secunde, iar scorul final a fost 16-15 pentru SAFAROV.
– Urmatoarele 2 meciuri au fost castigate clar de Adrian in fata sportivilor din TAIWAN – CHANG HAN-HUA si THAILANDA – POOPA NANNAAPAT.
– Meciul pentru medalia de bronz a fost cu un sportiv din Olanda – VAN DEN BOOGAARDD, cotat la acelasi nivel de valoare cu Adrian, meci care s-a terminat cu 13-13, dar meciul a fost castigat de olandez la decizia arbitrului de centru.
. Adrian se claseaza pe locul V Mondial dupa o prestatie foarte buna unde castiga 3 meciuri si pierde alte 2 in conditiile altor factori de concurs.

Multumim pe aceasta cale lui Sensei Oltean Petru, sI Cristina Oltean,
Multumim Sempai Ciprian Bucur Ppentru toata sustinerea si pregatirea lui Adi Boglut
Multumim tututror colegilor de antrenament
Multumim tututror celor care ne-ati fost alaturi
Felicictari Adi pentru toata munca depusa si daruirea de care ai dat dovata.

Anul viitor sigur vom fi mai buni !!!

24 noiembrie 2019 | Articole presa, concursuri - rezultate, Stiri sportive | 0

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*