menu close menu

Denis Pavel – ViceCampion European la ju jitsu.

In perioada 25-27 Septembrie 2021 a avut loc in Germania – Maintel, Campionatul European de Ju Jitsu rezervat categoriilor de varsta U18 si U21, participand 17 tari.

Denis Pavel este component al lotului National de Ju jitsu si unul din sportivii romani medaliati cu argint la acest eveniment important.

Denis a participat la categoria de varsta U18, -55 kg avand 12 adversati renumiti din Europa.

Primul meci, Denis il intalneste pe Olandezul KAT JAIMY un sportiv bine pregatit tehnic, dar stabilind o strategie de lupta foarte buna reuseste sa-l invinga pe olandez cu scorul de 17-6.

Turul urmator il trimite pe Denis in semifinale cu francezul ETOUISNI FAISSAL, un sportiv puternic si bun pe partea de judo.

Denis este indrumat de antrenorul secund al Lotului National Sensei Boglut Lucian, care este si antrenorul lui unde isi desfasoara activitatea ca sportiv, sa lupte cat mai mult pe partea 1 , partea de karate si sa-l contreze pe francez la partea de judo. Dupa o abordare a la carte a meciului, Denis iese castigator cu scorul de 13-9 si se califica in finala Campionatului European.

Dupa o semifinala epuizanta, Denis intra din finala cu olandezul VAN HATTEM NICK, meci pe care Denis il pierde cu scorul de 18-10, devenind la 17 ani, VICECAMPION EUROPEAN. Prin evolutia lui, Denis Pavel a demonstrat inca odata ca este si ramane un sportiv de baza al Lotului national al Romaniei.

Felicitari Denis Pavel si success pe mai departe.

30 noiembrie 2021 | Stiri sportive | 0

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*