menu close menu

Dan Stoica

Dan StoicaM-am nascut la data de 20.06.1964 in Brasov si sunt absolvent al Facultatii de Psihologie.
De mic copil mi-a placut sportul si drept urmare in 1975 am facut primii pasi in sportul de performanta la sectia de Motocros a Clubului Sportiv Steagul Rosu. In toate etapele de Campionat National am avut clasari in primele zece locuri , cea mai buna performanta fiind locul III. Am intrerupt activitatea ca urmare a unui accident la etapa de Campionat la Zarnesti.

Dupa mai multi ani de motocros iau contact cu Artele Martiale in anul 1981 sub indrumarea lui Sensei Dan Stuparu. Stilul Shotokan era pe vremea aceea singura arta martiala practicata in Brasov.

Dupa Revolutie, in 1992 apare in Brasov fenomenul Ashihara Karate unde incep primele antrenamente cu Sensei Sorin Raduta, iar dupa plecarea acestuia in Suedia continui antrenamentele sub indrumarea lui Shihan Mircea Carloganu.

Dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai putut continua sportul  datorita serviciului, l-am intalnit pe actualul meu Sensei, Lucian Boglut care mi-a fost elev la Scoala de Soferi (eu fiind instructor auto in acea perioada) si care imi povesteste despre Ju jitsu.

De la vorba la fapta nu a durat mult si am intrat in sala de antrenament a clubului KOKORO Brasov in ianuarie 2010, club fondat si condus de Sensei Lucian Boglut si de atunci continui pregatirea mea sub indrumarea dumnealui.

29 iunie 2014 | Antrenori/Instructori | 0

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*