menu close menu

Adu copilul sa invete cea mai eficienta metoda de autoaparare.

Ju Jitsu este un stil de arte martiale japonez  axat pe lupta corp la corp ca si autoaparare impotriva atacurilor cu diverse arme sau lovituri, a carei specific consta in folosirea fortei si greutatii adversarului impotriva acestuia.

Aceast stil s-a dezvoltat in perioada Japoniei feudale, fiind folosita de samurai pentru a combate cu mana goala atacurile adversarilor inarmati sau echipati cu armura.

In traducere Ju Jitsu inseamna “arta blanda, subliniindu-se astfel folosirea energiei adversarului (si nu confruntarea directa a acesteia) pentru imobilizarea sau neutralizarea prin proiectari, tehnici articulare, fixari, strangulari sau alte procedee. Acesta a evoluat si a fost dezvoltat, din el desprinzandu-se discipline de prestigiu ca si judo, aikido sau brazilian jiu jitsu.

Punctul forte al acestui sistem de antrenament este reprezentat de faptul ca participarea la antrenamente nu depinde de varsta, sex, greutate sau forta, deprinderea unei tehnici corecte fiind singura conditie pentru ca acest stil sa dea rezulate reale.

www.kokoro.ro

tel.0742037973

email – contact@kokoro.ro

9 februarie 2019 | Articole presa, Stiri sportive | 0

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*